Zoombeez Rules

hye, thanks for dropping by here..
please being nice to me and also my blog since i won't bite! grrrr

Copycat are strictly not allowed in here cause u might stole my entry even there's NOTHING here..

im just a lousy blogger that perfectly in love with blogsphere..

oklah..happy blogging....=)

Thanks follow me

Friday, April 5, 2013

Testimoni Adha Skincare

Salam everyone...arini nak share sikit pasal product yang superb ni...


Alhamdulilah lepas consume hampir setahun (start consume on january 2013)
Adha dah menampakkan hasil yang sangat memuaskan...
Ini adalah my own testimony dan saya juga ada menjual Adha Skincare
dimana saya dapat supplier sendiri direct from Indonesia..

Honestly kulit saya memang ada problem sebab masalah haid yang tak teratur..
Pertamanya darah kotor tak keluar normal macam orang lain..
Keduanya, saya mempunyai masalah resdung..so fahamlakan kalau resdung ni..
Jerawat tenggelam timbulah..sesetengah kene belakang badan jerawat..
Sesetengah kene tang muka..luckily tak kene kat belakang badan..
Kalau muka maybe senang ckit nak adjust..
Belakang badan..sapa pulak nak tolong merawat tiap hari..*hiks

To make it short..nah bagi dalam point

Problem before consume adha skincare
- Jerawat non-stop naik kat muka
- Resdung yang agak teruk.
- Period problem yang effect pada darah kotor pada kulit.
- Keyakinan diri berkurang..malu nak bercakap ngan orang sebab muka ada bnyk 'tetamu'

Selepas hampir 12 bulan guna
- Tone kaler kat bawah dagu,kiri kanan dahi,bawah mata semakin sekata ngan bahagian lain
- Jerawat berkurang
- Kulit lebih cerah
- Jimat on foundation..dah tak pakai..
- Lastly keyakinan diri meningkat,muka lebih selesa bernafas dan
'easy going' nak bawak kemana tak kisah.
- Kurang berminyak

Saya ada skin problem since  2009...
boleh nengok macam mana teruk kulit saya sebelum ni..


2009


2010


Jan 2011


August 2011


Oct  2011


Nov 2011



Selepas
May 2013 (lepas 5 bulan)



Selepas
June 2013 (lepas 6 bulan)



Selepas
Sept 2013 (lepas 9 bulan)



Alhamdulillah...terima kasih Adha..puas dah macam macam try produk
kat guardian, watson, ST..pon membantu sangat...
Dalam 1 set ada 4 item. Serum Vitamin C, Krim Siang, Krim Malam dengan Sabun
yang cepat habis serum dan sabun tu..

Sesiapa yang berminat bolehlah nak tanya dan lawatlah facebook page kami..

2 comments:

  1. ehhehe..jum buat testi sendiri!! :)
    singgah baca testi saya ploks -- > http://feezaxis.blogspot.com/2013/03/a-dha-beauty-care-self-review.html

    ReplyDelete
  2. Salam
    Nak tanya, awk pakai adha set hijau ke pink? If u dont mind reply kat whatsaap saya, 0133057951 atau wechat sy 0172118780...

    ReplyDelete